Nieuwe voorzitter

Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.

Na een voorzitterschap van 6½ jaar vond Thérèse Mulder het tijd worden om het stokje over te dragen. Ze heeft het voorzitterswerk altijd met veel plezier gedaan maar wilde na deze jaren als VAC lid graag een beetje meer aan de “zijlijn” staan.
Graag stellen wij u daarom onze nieuwe voorzitter voor: mevrouw Willie Broekman.
Willie heeft een ruime bestuurlijke/operationele ervaring. Ze heeft met haar man een eigen bedrijf gerund en was jarenlang werkzaam in de rampenbestrijding bij het Rode Kruis. Verder is ze actief als vrijwilliger in het Missiemuseum en werkzaam in de huiswerkbegeleiding. Ze heeft in haar leven – zoals ze zelf zegt – veel gebouwd en verbouwd en hierdoor erg veel interesse gekregen in alles wat met wonen en bouwen te maken heeft.
De VAC Wonen is erg blij dat zij de voorzittershamer heeft willen overnemen en wenst haar veel succes!

Nieuwe voorzitter stelt zich voor:
In januari werd ik welkom geheten bij VAC.wonen Venlo.
Na een gedegen inwerkperiode door onze gedreven voorzitter, bestuur en leden, mocht ik in juli de voorzittershamer overnemen van Therese Mulder en mijn beleid en operationele ervaringen in de praktijk gaan brengen.
VAC.wonen bestaat uit een vereniging van bijzondere mensen. Professioneel, enthousiast, zeer ervaren en ongelooflijk betrokken en gemotiveerd. Een aantal van onze leden zijn al vanaf de oprichting actief in diverse functies binnen de organisatie
De bestaande expertise wordt op peil gehouden door de ontwikkelingen t.a.v. alle aspecten die met bouwen en renovatie te maken hebben goed bij te houden, zowel binnen onze werkregio als landelijk. Waar nodig scholing en bijscholing te volgen en beurzen, workshops en lezingen te bezoeken.
Last but not lease staat een goede relatie met onze opdrachtgevers hoog in het vaandel bij bestuur en leden, daar blijven wij met volle inzet voor werken, nu en in de toekomst.

Willie Broekman
Voorzitter VAC.wonen